Cristiano Ronaldon hirviöilta kirjautti Portugalin jalkapallon maailmanhistoriaan

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Portugali on jalkapallohistorian ensimmäinen UEFA Nations Leaguen loppuotteluun selvinnyt joukkue. Tämän varmisti kapteeni Cristiano Ronaldo eilisiltana Portossa. Finaalin toisen osapuolen ratkaisevat keskenään tänä iltana Englanti ja Hollanti.

Juventus-hyökkääjä teki uransa seitsemännen hattutempun maajoukkueessa, kun kaikkien aikojen ensimmäinen Nations League -välieräottelu päättyi lukemiin 3-1.

Ronaldo vei isännät ottelussa johtoon 25. minuutilla. Tuo osuma ei vielä voittoon riittänyt, kun Sveitsin Ricardo Rodriguez ampui taululle lukemat 1-1 rangaistuspilkulta toisen jakson alkupuolella. Kotijoukkueen 34-vuotiaan suonenveto iski kuitenkin pelin lopussa; seuraavat osumat syntyivät 88. ja 90. minuuteilla.

Benfican 19-vuotias João Félix pelasi ottelun ensimmäiset 70 minuuttia.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!