Veikkausliiga
KuPS – SJK
Sunnuntai 02.06 klo 18:30

Kuopiossa maaottelutauolle jäädään SJK:n vierailun myötä. KuPS on saanut oikaistua kurssinsa mukavasti alkukauden takeltelun jälkeen. SJK:n peli-ilme on myös aivan tyydyttävä, mutta ottelujen voittaminen teettää kovasti työtä. Retki kalakukkojen kaupunkiin ei tule olemaan helppo, mutta vieraitten peruslaatu on joka tapauksessa hyvä.

KuPS teki Ilvestä vastaan tasapainoisen esityksen ja voitti ansaitusti 1-0. Puolustus on alkanut kauden edetessä toimimaan paremmin ja Ilvekselle KuPSin aktiivinen ote oli myrkkyä. Tamperelaiset riisuttiin aseista melko tehokkaasti. Jos otteet pystytään pitämään tasaisempina yhden ottelun sisällä, Jani Honkavaaran joukkio on hyvällä tiellä.

SJK:n toukokuu sujui voitoitta ja joukkue menetti useita pisteitä pelien loppuvaiheissa tulleista takaiskuista. Rovaniemeltä joukkue kairasi pisteen, mutta tappiokaan ei olisi ottelutapahtumien valossa ollut mikään vääryys. SJK:lla on joukko poissaoloja ja tarkka status selviää ottelupäivänä. Joka tapauksessa tämänhetkistä KuPSia vastaan tehtävä ei tule olemaan helppo.

Vetosuositus

KuPS on tällä hetkellä joukkueista tasapainoisempi ja aikaansaavampi. Petsipappa on kotijoukkueen matkassa ja vetosuosituksena on KuPS voittaa ottelun kertoimella 1,85.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KuPS – SJK ja kohteeseen veto ”KuPS voittaa ottelun”. Jos KuPS voittaa ottelun, saat 185 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai SJK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]