Neymaria raiskauksesta syyttävä nainen avasi oman näkemyksensä tapahtumien kulusta julkisuuteen: ”Haluan hänen joutuvan maksamaan teoistaan”

© Kuva: Getty Images
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Neymaria raiskauksesta syyttävä nainen on antanut oman kertomuksensa tapauksesta. Najila Trindade Mendes de Souza puhui ensimmäistä kertaa julkisesti asiasta Brasialaisen televisiokanava SBT:n haastattelussa.

Mendes de Souza kertoi haastattelussa suostuneensa harrastamaan seksiä Neymarin kanssa. Jalkapallotähdellä ei ollut kuitenkaan ehkäisy kunnossa.

Naisen väittämä raiskaus tapahtui toukokuun puolivälissä Pariisissa (lue lisää).

Mendes de Souza kieltäytyi, jonka jälkeen Neymar pakotti naisen kertomuksen mukaan hänet aktiin.

– Kun kysyin toiko hän kondomin, hän vastasi ettei hänellä ollut. Sanoin, ettei mitään silloin tapahtuisi. Hän ei kuunnellut. Hän kääntyi ja suoritti aktin. Sanoin: ”Lopeta, lopeta, lopeta”. Hän ei juuri sanonut mitään, vaan jatkoi vaan, nainen kuvaili tapahtumia haastattelussa.

– Haluan vain oikeutta. Hän jätti minut järkyttyneeksi. Haluan hänen joutuvan maksamaan teoistaan.

Neymar ja Mendes de Souza tapasivat toisensa Instagramin kanssa. Myös nainen vahvisti tämän tarinan.

– Viestittelimme Instagramissa ja hän kysyi, milloin voisin tulla Pariisiin. Sanoin, ettei minulla olisi nyt varaa matkaan. Hän sanoi hoitavansa sen. Hän maksoi lentolippuni ja hotellihuoneeni, Mendes de Souza lisäsi.

Neymar on itse sanonut tavanneensa Mendes de Souzan kahdesti Pariisissa. Hyökkääjä kielsi tehneensä mitään väärää (lue lisää).

Neymaria tutkitaan tällä hetkellä myös Mendes de Souzan kanssa käytyjen keskustelujen ja intiimien yksityiskuvien luvattomasta jakamisesta. Tähtipelaaja halusi todistaa kuvilla, että hän oli naisen kanssa yhdynnässä yhteisymmärryksessä.

Lähde: ESPN

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!