Naisten MM-kisat
Saksa – Kiina
Lauantai 08.06 klo 16:00

Lauantaina naisten MM-kisoissa on jo vilkkaampi päivä ja otamme noston Saksan ja Kiinan välisestä ottelusta. Saksa on yksi historian menestyksekkäimmistä naisjoukkueista: sillä on viime vuosikymmeneltä kaksi maailmanmestaruutta, se voitti 2016 olympiakultaa ja Euroopan mestaruuksia sillä on peräti kahdeksan. Kiinan saavutukset kalpenevat tämän rinnalla, vaikka se ihan kelpo joukkue onkin.

Saksan valmistautuminen kisoihin on sujunut mallikkaasti. Saksalaiset ovat viimeksi kärsineet tappioita maaliskuussa 2018, jolloin SheBelieves -cup meni joukkueelta täysin penkin alle. Sen jälkeen homma on sujunut hienosti ja saksalaiset ovat onnistuneet kasaamaan kisoihin vahvan joukkueen.

Kiinan valmistautuminen kisoihin ei ole sujunut yhtä voitokkaasti. Joukkueella oli harjoitusvastustajina kovan luokan joukkueita, eikä sen taso tällä hetkellä riitä niitä vastaan kunnolla. Virhealttius on liian suurta ja kovuus yksinkertaisesti puuttuu. Myös avausottelu Saksaa vastaan voi olla kiinalaisille liian kova paikka.

Vetosuositus

Tässä ottelussa mennään Saksan kyydissä. Useamman maalin voitto on täysin mahdollinen ja kertoimet riittävät kyllä. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Saksa -1,5 maalia kertoimella 1,85. Vähintään kahden maalin voitolla siis lunastetaan.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Saksa – Kiina ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Saksa -1,5 maalia”. Jos Saksa voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 185 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Saksa voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Kiina voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]