Barcelonassa sikaillutta Liverpool-kannattajaa ei nähdä otteluissa hetkeen

© Kuva: Getty Images

Merseysiden poliisi vahvisti, että 57-vuotias Anthony Mullen Aigburthista on ollut tänään oikeuden edessä, ja saanut kolmen vuoden kiellon osallistua jalkapallo-otteluihin.

Mullen todettiin henkilöksi, joka viime toukokuisen Mestarien liigan ottelun yhteydessä riehui Barcelonassa varsin häiriintyneellä tavalla. Sosiaalisessa mediassa levisi laajalti video, jossa Mullen heittää paikallisen katukauppiaan pää edellä suihkulähteeseen.

Poliisi tutki myös toista tapausta, jossa Liverpool-kannattaja veti julkisella paikalla järjestysmiehen housut tämän nilkkoihin – tämä tapahtui Anfieldilla.

Lainvalvojien taholta kommentoitiin Valioliigassa viime kaudella toiseksi sijoittuneen joukkueen kannattajien käytöstä.

– Nämä ovat shokeeraavia tapauksia, joissa kaksi sivullista on joutunut Mullenin kohteiksi. Suuri valtaosa Liverpoolin kannattajista käyttäytyi Barcelonassa vastuullisesti. Mullenin käytös on kuitenkin hyväkymättömissä, eikä sellaista tulla sietämään, ovat sitten kyseessä koti- tai vierasotteluun liittyvät tapahtumat.