Fanit raivona: Cristiano Ronaldo varasti otsikot, vaikka ei edes pelannut

© Kuva: Getty Images
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Etelä-Koreassa petyttiin pahasti viime perjantaina, kun Juventuksen portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo ei pelannutkaan näytösottelussa K-liigan tähdistöä vastaan.

Ronaldo, 34, istui penkillä koko pelin ajan ottelussa, joka päättyi 3–3-tasapeliin. Se herätti raivoa fanien keskuudessa.

Korea Herald -lehden mukaan järjestäjät kertovat nyt saaneensa Juventuksen edustajalta anteeksipyynnön. Etukäteen oli mainostettu, että Ronaldo pelaisi Soulissa vähintään 45 minuutin ajan.

Torinolaisjoukkueen luotsi Maurizio Sarri perusteli Ronaldon penkittämistä pelaajan fyysisellä kunnolla. Joukkue saapui ottelupaikkakunnalle vain tunteja ennen pelin alkamista.

Sosiaalisessa mediassa on jo ehditty pohtia, voisiko tapaus johtaa jopa oikeuteen asti mahdollisen sopimusrikkomuksen myötä.

– Vaikka nostaisimme oikeusjutun Juventusta vastaan, se olisi kuin kananmunan heittäminen päin kalliota, järjestäjien edustaja kommentoi.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliLiverpoolilla synkkä ilta, mutta tuore hankinta väläytteli heti osaamistaan – ”Hän olisi voinut siirtyä käytännössä mihin tahansa”
Seuraava artikkeliArsenalin kaksikko ei ole henkisesti valmis pelaamaan – ”Kyse on hyvin henkilökohtaisesta tilanteesta”