IL: Petteri Forsell tyytyväisenä sensaatiomaiseen HJK-debyyttiinsä – ”Mut hommattiin tänne tekemään tehoja”

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipiä perjantaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Petteri Forsell teki eilen debyyttinsä HJK:n paidassa, kun helsinkiläisseura nujersi FC Lahden Töölössä 4-0-lukemin (lue lisää).

Puolalaisseura Miedz Legnicasta saapunut Forsell oli ottelun paras pelaaja yhden täysosuman ja kahden maalisyöttönsä myötä, joita hän ei halunnut erityisemmin hehkutella ottelun jälkeen.

Forsellin syöttämä ja Riku Riskin viimeistelemä 3-0-maali oli kuitenkin useiden mielestä jopa kauden hienoin osuma.

– Se oli enemmän semmoinen tavallinen sisäsyrjäkeskitys – hyvä liike ja hyvä syöttö ja sitten vielä maailmanluokan viimeistely, Forsell kertoi Iltalehdelle.

– Ei se ollut eka kerta. En olisi muuten yrittänyt sitä. Se oli hyvä syöttö.

– Itse tykkäsin enemmän siitä Mensahille syötöstä. Se oli mun mielestä vaikeampi.

– Se oli maata pitkin, ja hyvin ajoitettu liike. Se oli ulkosyrjäsyöttö, mistä itse tykkään ja mitä olen katsonut monesti pienenä, kun katsoin jalkapalloa ja pelaajia, ketä ihailin. Tuollaisesta syötöstä olen haaveillut.

Forsell vastasi lauantain ottelussa hänelle asetettuihin odotuksiin ja toivookin pystyvänsä jatkamaan samoja otteita myös tulevissa peleissä.

– Mut hommattiin tänne tekemään tehoja. Tänään se onnistui hyvin. Se on vaan yksi peli. Tässä on vielä monta jäljellä. Ei leijumaan pysty alkaa, Forsell jatkoi.

HJK kohtaa seuraavaksi FC Rigan Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella ensi viikon torstaina. Ensimmäinen osaottelu päättyi Latviassa 1-1-lukemiin.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Championshipiä perjantaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!