HJK ja RoPS päätyivät sunnuntai-iltana Töölössä 2-2 -tasapeliin Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella.

Riku Riski ampui isännät johtoon avausjakson neljännellä minuutilla. Riski sai pallon itselleen boksin kulmassa ja pääsi laukomaan vapaasti isännät maalin etumatkalle.

RoPS tuli tasoihin avausjakson puolivälissä hieman onnekkaasti. HJK:n maalivahti Maksim Rudakov ei saanut kaukaa lähtenyttä laukausta kiinni ja se kimposi vahdin käsistä Eetu Muinoselle, joka tasoitti kamppailun.

RoPS siirtyi johtoasemaan toisen jakson alussa vapaapotkun jälkitilanteesta. Taye Taiwo laukoi vapaapotkun muurissa olleen Sebastian Dahlströmin kasvoihin, josta peliväline kimposi Lucas Lingmanille. Lingman sijoitti pallon komeasti ylänurkkaan ja RoPS otti hetkellisesti johtoaseman haltuunsa.

HJK tasoitti ottelun vartti ennen päätösvihellystä. RoPS:n Mahamadou Sissoko epäonnistui pahasti purkuyrityksessään ja pallo jäi vieraiden boksiin. Eetu Vertainen käytti paikan hyväkseen ja iski HJK:n tasoihin. Maali oli hiljattain jatkosopimuksen tehneelle Vertaiselle kauden ensimmäinen.