Zlatan Ibrahimovic kohahdutti jalkapallomaailmaa jälleen kerran tiistaiaamuna.

Ruotsin kaikkien aikojen pelaajasuuruus lisäsi twitter-tililleen videon, jossa pyörii hänen kotimaansa Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa pelaavan Hammarbyn pelipaita. Paidan selkämyksessä on numero yhdeksän sekä teksti ”Ibrahimovic”.

Lue lisää aiheesta täältä.

Italialaislehti Gazzetta dello Sport huomauttaa Zlatanin osaavan mediapelin, mutta ei usko konkarin olevan palaamassa vielä tässä vaiheessa uraa kotimaahansa. Lehti väläyttää mahdollisuutta siihen, että kyseessä voi olla puhdas markkinointitemppu, jolla Hammarbylle haetaan näkyvyyttä. 38-vuotiaan Ibrahimovicin rooli seurassa voisi Gazzettan spekulaation mukaan olla jokin muu kuin pelaaja, esimerkiksi osaomistaja.

Gazzettan mukaan on myös mahdollista, että Zlatanin jompi kumpi poika, Maximilian, 13, tai Vincent, 11, on siirtynyt Hammarbyn paitaan.

Hammarbyn edustajat ovat lehden käsityksen mukaan paraikaa Los Angelesissa tavatakseen jenkkiseuran johtoa. Hammarbylla ja Los Angeles Galaxylla, eli Ibrahimovicin entisellä seuralla, on sama omistaja. Näiden tietojen myötä lehti uskoo, että Zlataniin huhuissa yhdistetyllä AC Milanilla on vielä sauma saada entinen pelaajansa takaisin riveihinsä Serie A:han.