Suomen jalkapallomaajoukkue etenee ensi kesänä pelattaviin jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailuihin. Suomi kaatoi ratkaisevassa ottelussa Töölön jalkapallostadionilla Liechtensteinin lukemin 3–0.

Suomi hallitsi koko ottelua, eivätkä Huuhkajat antaneet Liechtensteinille missään vaiheessa mahdollisuutta päästä peliin mukaan.

Suomen voittomaalista vastasi ensimmäisellä puoliajalla Jasse Tuominen. Tuominen pääsi yksin maalivahtia vastaan Teemu Pukin vahvasta esityöstä. 24-vuotias hyökkääjä ei erehtynyt, vaan viimeisteli maajoukkueuransa ensimmäisen maalin.

Toisella jaksolla alkoi Teemu Pukki -show. Pukki laukoi ensiksi tunnin kohdalla Pyry Soirin hankkiman rangaistuspotkun varmasti maaliin.

Hetkeä myöhemmin Robin Lod vapautti Pukin läpiajoon, josta Norwich-hyökkääjä viimeisteli karsintojen yhdeksännen maalinsa.