Tottenhamin José Mourinho ja Internazionalen Antonio Conte ovat jälleen viritelleet välilleen pientä sanaharkkaa.

Päävalmentajien kinastelu alkoi toissa kaudella, kun Mourinho valmensi vielä Manchester Unitedia ja Conte Chelseaa. Tällä kertaa heidän nahistelunsa keskiössä on Mourinhon suojatti, tanskalaistähti Christian Eriksen, joka on lehtitietojen mukaan siirtymässä Conten Interiin.

Mourinho suivaantui, kun hän sai tietää, että Conte oli julkisuudessa kommentoinut Interin ja Eriksenin välisiä neuvotteluja.

– Eriksen? Meidän on tavoiteltava ihmisiä, jotka ovat jo pitkällä urallaan ja joiden sopimus on päättymässä, kommentoi Conte BBC:n mukaan italialaismedialle kysyttäessä Tanskan maajoukkuepelaajasta.

Mourinhon mielestä valmentajien ei pitäisi kommentoida mitään muiden joukkueiden pelaajista.

– Tietäkseeni Conte puhui julkisesti [Eriksenistä], sanoi portugalilaisvalmentaja perjantaina.

– Minusta kaikkien meidän valmentajien tulisi käyttäytyä samalla tavalla, kun puhutaan siirroista. Minusta niiden pitäisi olla yksityisiä asioita, kunnes jotain tapahtuu.

Christian Eriksenin ja Tottenhamin sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Kuva: Getty Images

– Miten voin puhua pelaajista, jotka eivät ole minun pelaajiani?

– Minusta meidän ei pitäisi puhua muiden seurojen pelaajista ennen kuin heistä tulee omia pelaajiamme.

Eriksen tuli lauantaina vaihdosta kentälle 73. minuutilla, kun Tottenham pelasi Watfordin vieraana Valioliigassa 0-0-tasapelin.

Italialaisluotsi Contelta kysyttiin Mourinhon tuohtumuksesta lauantaina, mutta hän ei ollut moksiskaan.

– Se on ihan normaalia. José ja minä tunnemme toisemme, siinä ei ole ongelmaa, sanoi Conte Goalin mukaan.

Hän kommentoi myös yleisesti tammikuun siirtoikkunaa ja sen ympärillä pyöriviä perättömiä huhuja, joista hän on saanut tarpeekseen.

– Tämä on kauden vaikein ajanjakso valmentajalle, koska [pelaajien] nimiä esiintyy lehdissä jatkuvasti. Jotkut artikkelit pitävät paikkansa, toiset eivät. Siirtoikkuna on kuin virus, joka on saatava hallintaan.