Uutisoimme tammikuun lopussa, että Helsingin Jalkapalloklubin entinen tähtihyökkääjä, Glasgow Rangersin kolumbialaiskärki Alfredo Morelos yllätti erään miehen puuhastelemassa autonsa alla jotain.

– Voin vahvistaa, että olemme vieneet auton tutkittavaksi sen jälkeen, kun raporttien mukaan eräs mies puuhasteli jotain auton kanssa suojatulla pysäköintialueella Glasgow’ssa eilen illalla, poliisin tutkija Kenny McDonald kertoi Sky Sportsille.

Skotlantilainen Daily Record kertoo nyt yllättävästä käänteestä tapauksessa. Lehden mukaan autoa peukaloinut mies on nimittäin paljastunut Morelosin vaimon palkkaamaksi yksityisetsiväksi, joka oli asentamassa seurantalaitetta hyökkääjän kulkuneuvoon.

Kyseinen yksityisetsivä hakeutui itse poliisin puheille selvittääkseen tilanteen ja kertoakseen, että Morelosin raskaana oleva vaimo Yesenia palkkasi hänet.

Yksityisetsivän mukaan Yesenia Morelos antoi hänelle avaimet puolisonsa autoon pariskunnan kodin ulkopuolella Glasgow’ssa vain minuutteja ennen kuin hyökkääjä löysi hänet kykkimässä autonsa takana.

Daily Recordin lähteen mukaan yksityisetsivä meni oma-aloitteisesti poliisin puheille, koska oli huolissaan internetissä pyörivistä huhuista, joiden mukaan hän yritti vahingoittaa Morelosia.

– Hän katsoi parhaaksi mennä itse poliisin luokse, jotta hän voisi kertoa oman puolensa tarinasta, sanoi lähde Daily Recordin mukaan.

– Hän kertoi viranomaisille, että hän on Morelosin vaimon palkkaama ammattilaisyksityisetsivä.

– Poliisi kiitti häntä vierailusta ja tämän vastuullisen askeleen ottamisesta.

Morelos siirtyi HJK:sta Rangersiin kesällä 2017. Hän on pelannut Skotlannin suurseurassa 128 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 76 maalia ja syöttänyt 28.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Feliz navidad 🎄🎁 #merrychristmas

Henkilön Alfredo Morelos (@alfredomorelos30) jakama julkaisu