FA Cup
Chelsea – Liverpool
Tiistai 03.03. klo 21:45

FA Cupin neljännesvälieriä pelataan tällä viikolla ja tiistain herkkupalana on ottelu Chelsean ja Liverpoolin välillä. Kiihkeässä ottelurytmissä molemmat joukkueet joutuvat pohtimaan pelaajavalintoja tähän otteluun. Niinpä tunti ennen peliä kokoonpanojen julkaisun aikaan kannattaa olla tarkkana.

Chelsean viime viikko ei ollut helppo, sillä Bayern Münchenia vastaan ei ollut Mestarien liigassa minkäänlaista palaa. Viikonloppuna Frank Lampardin suojatit pelasivat ansaitun tasapelin Bournemouthin vieraana. Lampardilla on edelleen vaikeuksia kokoonpanon kanssa, sillä mm. Tammy Abraham, Callum Hudson-Odoi sekä aina tärkeä N’Golo Kanté eivät ole pelikunnossa. Poissaolojen takia rasitus kasaantuu entistä harvemmille miehille, mikä pahentaa Lampardin dilemmaa.

Liverpool kärsi lauantaina kauden ensimmäisen tappionsa Valioliigassa. Lähes parhaalla kokoonpanolla liikkeellä ollut Pool oli täysin aseeton ja hävisi ansaitusti 3-0. Tähän otteluun odotetaan Jürgen Kloppin lepuutuksia, mutta tuskin kentälle aivan Shrewsbury -ottelun kaltaista nuorisokokoonpanoa tulee. Jordan Henderson sekä Xherdan Shaqiri ovat varmoja poissaolijoita. Viikon päästä häämöttää tärkeä UCL-peli Atletico Madridia vastaan, joten tämän viikon peleissä voi jonkunlaista vekslausta olla.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla joukkueilla on siis murheensa. Chelsea ei ole pieniä valonpilkahduksia lukuun ottamatta ollut parhaimmillaan ja Pool on nyt kautensa haastavimmassa vaiheessa. Uskon silti, että Pool tulee tähän otteluun vahvana ja pidän joukkuetta pikkusuosikkina. Vetosuositus on Liverpool voittaa ottelun kertoimella 2,70.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO