19-vuotias suomalaispelaaja Jaakko Oksanen on tehnyt vuoteen 2022 asti ulottuvan jatkosopimuksen Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin kanssa.

Oksanen on pelannut tällä kaudella säännöllisesti seuran B-joukkueen mukana, mutta kokemusta edustusjoukkueestakin on. Keskikenttäpelaaja teki debyyttinsä Mestaruussarjassa jo viime kauden lopussa. Tällä kaudella minuutteja edustusjoukkueessa on kertynyt kahdessa ottelussa.

Brentfordin reservijoukkueen päävalmentaja Neil MacFarlane oli tyytyväinen Oksasen jatkosopimuksesta.

– Olemme todella innoissamme, että Jaakko on päättänyt pidentää aikaansa täällä Brentfordissa, MacFarlane kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Viikosta toiseen näemme, kun hänestä tulee parempi ja parempi. Vaikka hän on vasta 19 vuoden iässä, hänestä on kehittymässä mies sen suhteen, mitä hän tekee päivittäin ja tämä johti seuran tarjoamaan jatkosopimukseen.

– Meillä on täysi usko hänen kykyihinsä, koska hän on fantastinen jalkapalloilija. Hän käsittelee palloa todella hyvin ja kehittyy koko ajan pallottomana olemisessa. Uskon, että hänellä on edessään todella valoisa tulevaisuus ja Brentfordille on todella hyvä uutinen, että saimme varmistettua hänen jäävän meille.