Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki on Norwichin käytettävissä, kun joukkue kohtaa huomenna, lauantaina, Sheffield Unitedin Valioliigassa.

Flunssasta kärsinyt Pukki, 29, istui keskiviikkona koko ottelun vaihtopenkillä, kun Norwich pudotti Tottenhamin FA Cupista viidennellä kierroksella rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Suomalaiskärki on Kanarialintujen tämän kauden paras maalintekijä 11 osumallaan.

Norwichin sairastuvalta kuuluu muitakin hyviä uutisia. Pukin tavoin flunssaisena ollut keskikenttäpelaaja Alexander Tettey on myös käytettävissä Sheffield Unitedia vastaan. Norjan maajoukkuepelaaja tuli jo edellisessä ottelussa vaihdosta puoleksi tunniksi kentälle.

Takareitensä loukannut toppari Christoph Zimmermann saattaa olla pelikunnossa huomenna ja hänen puolustajakollegansa, pitkäaikaispotilas Timm Klose toipuu polvivammastaan hyvää vauhtia.

– Christoph Zimmermann palasi harjoituskentälle eilen. Saa nähdä, miten hänen kroppansa reagoi, kun vedämme kevyet harjoitukset myöhemmin. Hän saattaa olla mukana huomenna, kommentoi Norwichin päävalmentaja Daniel Farke lehdistötilaisuudessa seuran sivujen mukaan.

– Timm Klose palasi joukkueharjoituksiin tällä viikolla. Harjoittelemme ensi viikolla normaalisti. Katsotaan silloin, miten hän pärjää.

– Hän on ollut sivussa kuusi ja puoli kuukautta. Hänen on nyt tärkeä edetä askel kerrallaan. Ensi viikolla hän liittyy ensimmäistä kertaa kunnolla joukkueen mukaan. Hän saattaa olla pian käytettävissä.

Sarjanousija Norwich on Valioliigan 29. kierrokselle lähdettäessä taulukon viimeisellä sijalla, kuuden pisteen päässä putoamisviivasta.