Huuhkajien hyökkääjän Joel Pohjanpalon edustama Hamburger SV jäi 1-1 tasapeliin kotikentällään sarjapaikastaan taistelevan VfL Osnabrückin kanssa tiistaina 2. Bundesliigan kamppailussa.

Martin Harnik vei kotijoukkueen johtoon avausjaksolla, mutta vieraat nousivat tasoihin toisella puoliajalla. HSV on viime aikoina menettänyt useita pisteitä toisella puoliajalla ollessaan jo johtoasemassa.

Hurjassa vireessä viime aikoina ollut Pohjanpalo pelasi täydet minuutit kotijoukkueen hyökkäyksessä. Maalipaikoille suomalaiskärki ei kuitenkaan juurikaan päässyt.

Tasapeli oli HSV:lle valtaisa pettymys. Sillä oli jo etulyöntiasema Stuttgartiin nähden taistelussa suorasta nousupaikasta Bundesliigaan. Se johtaa edelleen kahdella pisteellä, mutta Stuttgart pelaa keskiviikkona kotiottelun keskikastissa olevaa Sandhausenia vastaan, ja voitolla se tarraisi kiinni suoran nousijan paikalle.

HSV:llä on jäljellä vielä kaksi ottelua. Seuraavaksi sillä on edessään vaikea vierasottelu Heidenheimiä vastaan, joka kärkkyy myös kahden pisteen päässä.