Espanjan La Ligaa on jatkettu tällä viikolla koronaviruksen takia suljettujen ovien takana, mutta se ei estänyt erästä Lionel Messin fania hiipimästä stadionille, kun argentiinalaistähden edustama Barcelona pelasi lauantaina Mallorcan vieraana.

Argentiinan maajoukkueen paitaan sonnustautunut ja puhelinta kädessään pitänyt fani käveli rauhallisesti kentälle toisen puoliajan alussa. Hän lähestyi ensin Barcelonan puolustajaa Jordi Albaa ennen kuin hän suuntasi kohti Messiä.

Kentälle tunkeutunut fani ei kuitenkaan päässyt idolinsa luokse, sillä järjestyksenvalvojat taklasivat hänet maahan. Myös kaksi poliisia osallistui saattamaan fanin pois kentältä.

La Ligaa johtava Barcelona voitti Mallorcan 4-0.

Stadionille hiippaillut fani kertoi Cadena Copen haastattelussa, että hän on Ranskan kansalainen, joka asuu Mallorcalla. Hän kertoi kiivenneensä stadionille kaksimetrisen aidan yli hieman ennen kuin joukkueet menivät tauon ajaksi pukuhuoneisiin.

– Olin suunnitellut tätä siitä asti, kun sain tietää tästä ottelusta. Halusin kuvan Messin kanssa ja tavata hänet, koska hän on idolini, sanoi fani ESPN:n mukaan ja kieltäytyi sanomasta nimeään.

– Sain yhden kuvan, mutta se ei ollut kovin hyvä ja poliisi pakotti minut poistamaan sen. Pysähdyin Jordi Alban kohdalla kertoakseni hänelle, että menen Messin luokse. Se oli mukava kokemus.

Fútbol en Movistar Plus+

@MovistarFutbol
Partido a puerta cerrada... ¡Y salta un espontáneo al césped!
#VolverEsGanar