Walesilaistähti Gareth Bale ei ole tänään, sunnuntaina, ollenkaan Real Madridin kokoonpanossa, kun tuore Espanjan mestari pelaa kauden viimeisen ottelunsa La Ligassa.

Madrid vierailee putoamista vastaan taistelevan Leganésin luona kello 22.00 alkavassa ottelussa, mutta päävalmentaja Zinédine Zidane ei ole nimennyt Balea 22 pelaajan ryhmäänsä.

Onda Ceron tietojen mukaan 31-vuotias Bale pyysi itse Zidanelta, että häntä ei nimettäisi kokoonpanoon.

Bale on päässyt Madridin kymmenessä viimeisimmässä ottelussa kentälle vain kahdesti. Hän on päätynyt otsikoihin lähinnä kentän ulkopuolisten suoritustensa ansiosta. Walesilaislaituri on esimerkiksi esittänyt nukkuvansa vaihtopenkillä ja kiikaroinut teippirullan kanssa ympäriinsä, kun hän ei ole päässyt kentälle.

ESPN FC

@ESPNFC
Gareth Bale is having the time of his life on the bench for Real Madrid 😂

Hän oli huomion keskipisteenä myös viime torstaina, kun Madrid varmisti La Ligan mestaruuden. Walesilaisen vaisu käytös mestaruusjuhlien keskellä sai monet epäilemään hänen sitoutuneisuuttaan Real Madridia kohtaan ja nostatti entisestään kysymyksiä hänen ja Zidanen väleistä.

SPORF

@Sporf
😅 Don't think Gareth Bale wanted to be involved in the celebrations!

Walesin maajoukkuetähti on pyörinyt pitkään siirtohuhuissa, mutta hän on agenttinsa välityksellä tehnyt useasti selväksi, että hän on valmis kunnioittamaan sopimustaan, joka päättyy kesällä 2022. Viime vuonna Bale oli siirtyä kiinalaiseen Jiangsu Suningiin, mutta siirto kaatui Real Madridin viime hetken vaatimuksiin.

Bale on edustanut Real Madridia vuodesta 2013 lähtien siirryttyään seuraan Tottenhamista noin sadan miljoonan euron korvausta vastaan. Hän on pelannut Los Blancosin riveissä 251 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 105 maalia ja syöttänyt 68. Bale on voittanut Madridissa muun muassa kaksi La Ligan mestaruutta ja neljästi Mestarien liigan, mutta hän on ajautunut tasaisin väliajoin kannattajien hampaisiin erinäisistä syistä.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📋 ¡Estos son los 22 jugadores convocados para enfrentarnos al @CDLeganes!
@CodereApuestas | #HalaMadrid