Mestarien liigan finaali PSG–Bayern München on alkanut vauhdikkaasti. Molemmissa päissä on nähty erinomaisia tekopaikkoja, vaikka ensimmäinen puolituntinen pelattiinkin ilman maaleja.

Ensin Neymarilla oli erinomainen tekopaikka, kun hän pääsi boksin sisällä nokikkain Bayern-vahti Manuel Neuerin kanssa. Neymar ajautui kuitenkin melko pieneen kulmaan. Neymar laukoi kohti Neuerin jalkoväliä, mutta saksalaisvahti onnistui torjumaan ensimmäisen yrityksen. Sen jälkeen Neymar pääsi vielä palloon ja yritti pelata pallon keskustaan, mutta Neuer torjui tämänkin tyylikkäällä jalkatorjunnalla.

Vain hetkeä myöhemmin toisessa päässä tapahtui. Mestarien liigan maalikuninkuuteen vahvasti matkalla oleva Robert Lewandowski pääsi tykittämään hyvältä paikalta, mutta pallo osui tolppaan.

25. minuutilla Bayern joutui tekemään vaihdon, kun Jérôme Boateng joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Boatengin tilalle tuli Niklas Süle.

Reilun puolen tunnin kohdalla Keylor Navas venyi komeaan reaktiotorjuntaan, kun Lewandowski pääsi puskemaan lähietäisyydeltä.

Ottelun ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu jutun julkaisuhetkellä 32 minuuttia. Ottelua voi katsoa ilmaiseksi MTV3-kanavalta.