Seinäjoen Jalkapallokerho voitti Rovaniemen Palloseuran lauantaina 2-1 Veikkausliigassa.

Kotijoukkue hallitsi ottelun alkuhetkiä mielin määrin ja sai palkinnon painostuksestaan 25. minuutilla.

Tero Mäntylä jatkoi Emmanuel Ledesman antaman kulmapotkun Mehmet Hetemaj’lle, joka puski pelivälineen sisään. 1-0.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Enää ei ole vain lähellä vaan sisään menee! Mehmet Hetemaj pukkaa isännät johtoon Seinäjoella #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3674883

Avausjaksolla SJK:lla oli kahdeksan maalintekoyritystä ja RoPS:lla kolme.

Toista puoliaikaa oli takana hieman alle viisi minuuttia, kun RoPS sai pilkun. Hetemaj repi Atte Sihvosen rangaistusalueella kumoon ja erotuomari Mikko Juusola vihelsi pilliinsä virheen merkiksi. Pallon taakse asteli Vahtera, joka laukoi kohti oikeaa alakulmaa, mutta Jesse Öst liimasi pelivälineen hanskoihinsa.

Vajaan tunnin kohdalla SJK iski toistamiseen. RoPS:n maalivahti Matias Niemelä haparoi Tucon keskityksen kanssa ja Joonas Lepistö puski irtopallon sisään. 2-0.

RoPS:n kavennus syntyi noin vartti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Tuomas Kaukua ajoi vasemmalta laidalta röyhkeästi keskelle ja antoi oikean jalkansa puhua. Tarkka laukaus painui etukulmaan. 2-1.

RoPS kaventaa! Tuomas Kaukuan tulinen laukaus uppoaa verkkoon #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3674914

SJK nousi voiton myötä ainakin hetkellisesti yhdeksänneksi. RoPS jatkaa sarjassa vihoviimeisenä kerättyään 13 ottelusta yhteensä vain kaksi pistettä. Rovaniemeläiset ovat hävinneet jo yhdeksän ottelua putkeen.