Huuhkajissa puheenaiheeksi noussut Onni Valakari jatkoi väkeviä otteitaan Kyproksen pääsarjassa.

Valakari iski kaksi maalia ja johdatti osaltaan joukkueensa Pafosin 5-0-voittoon Olympiakos Nikosiasta. Valakarin ensimmäinen maali syntyi rangaistuspotkusta ja toinen aivan pelin lopussa ylivoimahyökkäyksestä.

Rankkarin Valakari sijoitti alakulmaan ja sinne meni lopulta toinenkin maali, joskin toisella yrittämällä. Ensin Valakari oli käyttänyt palloa ylärimassa. Voit katsoa maalit alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei aukea, voit katsoa videon tästä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Roni Raunola

@roniraunola
Onni Valakari jatkoi hienoja otteitaan Kyproksella! Tänään pari maalia ja kaikkiaan osumia on nyt kasassa seitsemän. Lukema oikeuttaa maalipörssin jaettuun neljänteen sijaan.

Edelliset matsit huilannut Arajuuri teki paluun kentille ja johti puolustuksen nollapeliin. #Huuhkajat

Myös Paulus Arajuurelta ottelu oli vahva työnäyte, sillä viime pelit huilannut Huuhkajien toppari piti osaltaan maalinsa puhtaana.

Voitto nosti Pafosin sarjassa kuudenneksi, kun otteluita on takana 18. Kärkisijat ovat karanneet kauas, mutta vielä juuri kuudes pääsee mukaan yläloppusarjaan.

Valakarin henkilökohtaiset tehot ovat puolestaan nyt 7+2. Hän jakaa maalipörssin neljännen sijan. Suomalaisedustus tilastossa on vahvalla mallilla, sillä maalipörssin kärjessä keikkuu Berat Sadik yhdessä Nicolas Diguinyn kanssa. Molemmat ovat tehneet kymmenen maalia.