PSG palkkasi Mauricio Pochettinon uudeksi päävalmentajakseen joulukuussa.

Pochettino korvasi tehtävässä potkut saaneen Thomas Tuchelin, joka siirtyi aiemmin tällä viikolla Chelsean peräsimeen.

Madridilaislehti Marca käväisi Pochettinon vieraana Pariisissa ja haastatteli argentiinalaisluotsia.

Siirtohuhut Kylian Mbappén ympärillä kiihtyvät, mutta PSG:n seurajohdon mukaan osapuolet neuvottelevat jatkosopimuksesta. Pochettinon mukaan Mbappé on sitoutunut PSG:n projektiin.

– Huhuja on aina olemassa, mutta näen hänet PSG:ssä vielä vuosien ajan. Seura haluaa Mbappén jäävän. Hän on mukana suunnitelmissamme niin pitkään kuin olemme täällä. Pitää paikkansa, että hänen on tehtävä pian päätös, mutta hän on onnellinen ja sitoutunut tähän projektiin, Pochettino totesi.

Espanjalaismedian mukaan PSG olisi tehnyt jo sopimustarjouksen Real Madridin Sergio Ramosille. El Transistorin mukaan sopimustarjous on kolmivuotinen. Ramosin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen, joten espanjalainen voisi siirtyä PSG:hen ilman siirtokorvausta.

– Olen löytänyt joukkueesta paljon johtajatyyppejä. Huippupelaajat kykenevät pelaamaan erilaisissa projekteissa ja kulttuureissa, mutta ovat silti hyvin kunnioittavia.

– PSG:n strategia on ollut jo vuosien ajan tarkkailla, mitä siirtomarkkinoilla on tarjottavanaan ja hankkia ne, jotka ovat hankittavissa. Katsotaan, mitä seuraavien kuukausien aikana tapahtuu. Täältä Ramos löytäisi suuren seuran, jossa voittaminen on pakollista. PSG kuuluu maailman suurimpiin seuroihin, luotsi summasi.