Porto isännöi Juventusta keskiviikkoiltana Dragãolla Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Mestarien liigan lohkonsa voittanut Juventus saapui Portoon loukkaantumisongelmien kanssa. Paulo Dybala, Leonardo Bonucci ja Aaron Ramsey eivät ole pelikunnossa keskiviikkoisessa ottelussa, mutta matkustivat silti joukkueen kanssa Portoon.

Juventuksen päävalmentajan Andrea Pirlon mukaan kolmikko halusi olla joukkueen tukena elintärkeässä ottelussa.

– He kaikki matkustavat kanssamme Portoon, vaikka he eivät olekaan pelikunnossa. Dybala on harjoitellut, mutta ei ole vielä pelikunnossa. He kaikki halusivat tukea joukkuetta, Pirlo totesi aiemmin tiistaina.

Pelaajaurallaan kahdesti Mestarien liigan voittaneelle Pirlolle keskiviikkoinen ottelu on ensimmäinen Mestarien liigan pudotuspeliottelu valmentajana. Pirlo tiedostaa, miten erityisestä kilpailusta on kyse.

– Mestarien liiga on erityinen. Sain onneksi pelata Mestarien liigassa urallani vuosikausien ajan ja jos pääset pelaamaan siellä, tunnet, miten erityistä se on. Useat seurat taistelevat sen voittamisesta, mutta kaikki riippuu pitkälti siitä, millaisessa fyysisessä kunnossa olet. On hyvin tärkeää saapua näihin peleihin rauhallisin mielin, Pirlo totesi.

Juventuksen tavoite on voittaa Mestarien liigan. Juventus on edellisen kerran voittanut Mestarien liigan keväällä 1996.

– Se on tavoitteemme. Unelmoimme siitä. Kaikki unelmat eivät käy todeksi, mutta tärkeintä on uskoa ja tiedostaa, että voimme edetä finaaliin saakka.

Lähde: MARCA