Ikään kuin häikäisevässä ja hyvin ansaitussa 4-1-vierasvoitossa Barcelonasta ei olisi ollut vielä PSG:lle tarpeeksi hyvää kakkua. Kylian Mbappén marssittaman murskavoiton päälle qatarilaislehti Qatar Today halusi tarjota vielä kunnon kirsikan – nimittäin uutisen eilen nivusvamman vuoksi sivussa olleen Neymarin jatkosopimuksesta.

Lehden mukaan 29-vuotias Neymar ja PSG ovat sopineet pitkästä, vuoteen 2026 ulottuvasta jatkokontrahdista. Niin brasilialainen tulee olemaan tulevinakin vuosina PSG:n menestysprojektin keulakuva.

Neymarin jatkopahvia on pidetty jo pitkään todennäköisenä. Aiempina vuosina Neymar on vielä viestinyt katuneensa Barcelonasta lähtöään ja flirttaillut paluuaikeilla, mutta viime vuoden aikana mieli muuttui, ja taituri on vakuutellut tyytyväisyytään Pariisin ylpeyden riveissä.

Sopimus saatetaan virallistaa jo lähipäivien aikana, vaikkakin uutisen mukaan PSG saattaa odottaa sen kanssa vielä useita viikkoja. Näillä näkymin Neymarin sopimukseen ei sisälly palkankorotusta, sillä hänkin ymmärtää koronakriisin aiheuttamat talousvaikeudet seuralle. PSG:n on arveltu menettäneen koronakriisin takia noin 240 miljoonaa euroa.

[readmore from=Neymar]

Neymarin jatkosopimuksella voi olla yhteys myös Lionel Messin tulevaisuuteen. Messin sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu ensi kesänä, ja hän saa jo neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta. Pahassa talousahdingossa olevalla Barcelonalla ei välttämättä ole enää varaa Messiin, ellei supertähti ole valmis tinkimään todella merkittävästi ansiotasostaan. Neymar on tiettävästi taivutellut hyvää ystäväänsä Messiä siirtymään seurakseen PSG:hen.

Neymarin jatkosopimus ei ole ainoa iso jännityskohde PSG:n tulevaisuuden suunnitelmissa. Myös Kylian Mbappén sopimus umpeutuu Neymarin tavoin kesällä 2022, eikä jatkoneuvotteluissa ole tiettävästi juuri edistytty. Mbappéa on huhuiltu vahvasti etenkin Real Madridiin.

ParisFans

@ParisFansfr
🔴🔵 #Neymar prolonge au #PSG jusqu'en 2026, confirme Qatar Today
➡ parisfans.fr/autour-du-psg/… ⬅ #TeamPSG

Lähde: AS