Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane jyrähti median edustajille perjantaina lehdistötilaisuudessaan ja vaati heiltä kunnioitusta.

Zidane johdatti Madridin viime kaudella La Ligan mestariksi ja Espanjan Supercupin voittoon, mutta kuluva sesonki on ollut Los Blancosille haastava.

Madrid on La Ligassa kolmentena, mutta se on jäänyt kymmenen pisteen päähän sarjakärki Atléticosta, joka on pelannut ottelun vähemmän. Mestarien liigassa Zidanen suojatit selvittivät tiensä pudotuspeleihin, mutta Copa del Reyssä tuli lähtö jo kolmannella kierroksella, kun vastaan asettui kaksi sarjaporrasta alempana pelaava Alcoyano.

Ailahtelevat tulokset ovat johtaneet siihen, että Zidanen tulevaisuudesta ja mahdollisista potkuista on käyty paljon keskustelua mediassa, mikä ei ole ollut ranskalaisvalmentajan mieleen.

– Minua naurattaa se, kun kysytte minulta, miksi saatan olla ärsyyntynyt, sanoi Zidane BBC:n mukaan.

– Minä en ansaitse tällaista kohtelua lehdistöltä. Me voitimme liigan viime kaudella, ja toivoisin hieman kunnioitusta.

– Olemme ansainneet oikeuden taistella La Ligan mestaruudesta tällä kaudella, antakaa meille edes tämä kausi. Ensi kaudeksi tarvitaan muutoksia, mutta antakaa meidän, viime kauden mestarin, taistella siitä myös tällä kaudella.

– Siitä ei ole kymmentä vuotta, se oli viime kaudella. Antakaa vain hieman kunnioitusta siitä, mitä olemme saavuttaneet. Te (lehdistö) puhutte paljon. Sanokaa minulle päin naamaa, että haluatte minut ulos seurasta, älkää vain selkäni takana.