Robert Lewandowski on innoissaan Julian Nagelsmannin saapumisesta Bayern Münchenin peräsimeen.

Bayern München vahvisti tiistaina, että kuluvan sesongin loppuun saakka RB Leipzigin peräsimessä työskentelevästä Nagelsmannista tulee ensi kaudella Bundesliigan hallitsevan mestarin uusi päävalmentaja viisivuotisella sopimuksella.

Lewandowski on toivottanut 33-vuotiaan saksalaisvalmentajan tervetulleeksi Bayerniin ja kertonut, kuinka hänen joukkueillaan on aina tapana ylittää odotukset vahvoilla suorituksillaan.

LUE MYÖS: Lähde: Robert Lewandowski kuuntelee tarjouksia – saattaa jättää Bayern Münchenin

– En tunne Julian Nagelsmannia kovinkaan hyvin, Lewandowski kertoi Bildille.

– Voin kuitenkin sanoa hänestä sen, että hän onnistuu aina nostamaan joukkueensa korkeammalle tasolle kuin mitä muut osaavat kuvitella.

– Hänen joukkueensa suoritukset ylittävät lähes aina odotukset. Kyse on paljosta muustakin kuin vain yhden pelaajan laadukkuudesta.

[readmore from=Bundesliiga]

Samalla Lewandowski ilmaisi olevansa hieman harmissaan Hansi Flickin lähdöstä. Puolalaishyökkääjä ehti rakentaa vahvan suhteen 56-vuotiaan saksalaisluotsin kanssa hänen kaksivuotisen Bayern-pestinsä aikana.

– Hän ei ole ainoastaan mahtava valmentaja, vaan myös mahtava persoona. Hänelle voi puhua myös yksityisistä asioista, kertoi Lewandowski.

– Olemme saavuttaneet historiallisia asioista Hansin kanssa. Tämä oli ehdottomasti parasta aikaani Bayernissa. Hän antoi meille aina selvän suunnitelman siitä, mitä meidän tulisi odottaa.