Euroopan suurista sarjoista Valioliigassa ja Serie A: ssa odotellaan sunnuntaina tuloksia jännityksellä. Vaikka Englannissa Manchester City, ja Italiassa Internazionale eivät itse tänään pelaa, voi kummankin mestaruus saada lopullisen sinettinsä tänään.

Ensimmäisenä liipasimella on Scudetto, kun milanolaisten mestaruutta vielä teoriassa uhkaava Atalanta pelaa sarjassa kahdeksantena olevan Sassuolon vieraana. Jos bergamolaiset eivät voita kello 16 Suomen aikaa alkavaa peliä, voidaan Internazionalen juhlat aloittaa.

Paria tuntia myöhemmin käännetään katseet Old Traffordille, jossa Man Unitedin vieraana pelaa vielä tovin hallitsevan mestarin asemasta nauttiva Liverpool. Jos Jürgen Kloppin joukot onnistuvat nappaamaan voiton, voidaan samppanjapullojen korkkeja poksautella Manchesterin kaupungissa; United ei enää voi matemaattisestikaan saavuttaa Man Cityä.

Vaikka mestaruutta ei tänään Ranskan Ligue 1:ssä sinetöidä, pelataan sielläkin todella isoista asioista. Mikäli kello 22 Suomen aikaa alkavan AS Monaco – Lyon -ottelussa päädytään vierasvoittoon, alkavat ruhtinaskunnan joukkueen osakkeet mestaruuden suhteen huveta. Lauantaina sarjan kärkipaikka vaihtui kahteen otteeseen, kun PSG ensin nappasi sen Lilleltä, voitollaan Lensistä. Myöhemmin illalla Lille otti paikan takaisin, kaatamalla OGC Nicen. Lillen pistesaldo on nyt 76, PSG:n 75, ja Monacon 71.

Myös Espanjassa pelataan kello 22 alkaen iso ottelu, Valencia-Barcelona. Mikäli katalonialaiset eivät hae täyttä vieraspottia, alkavat heidänkin näkymänsä mestaruuden suhteen olla melko kapeat.