HJK ja Miro Tenho, 26, ovat päässeet yhteisymmärrykseen kaarinalaislähtöisen puolustajan uran jatkosta. Tenho jatkaa Helsingissä ainakin kaudet 2022 ja 2023.

– Hienoa, että pääsimme jatkosopimukseen Miron kanssa, toteaa HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula seuran tiedotteessa.

– Miro on pelannut vahvat 1,5 vuotta meidän riveissä. Hän on kokonaisvaltainen keskuspuolustaja, pallollisesti varma ja puolustussuuntaan erittäin vahva erityisesti maalinsuojelemisessa. Sopimus tuo myös tärkeää jatkuvuutta tulevaan.

[readmore from=Tenho-Miro]

Tenho aloitti jalkapallouransa kotikaupungissaan Kaarinan Pojissa. Veikkausliigadebyyttinsä Tenho teki TPS:ssä huhtikuussa 2014. TPS:stä matka jatkui paikallisviholliseen FC Interiin, josta hän siirtyi HJK:n kokoonpanoon marraskuussa 2019.

– Tosi hyvät fiilikset ajastani Klubissa, kuvaili Tenho menneitä vuosia.

– Viime kausi onnistui joukkueelta ja itseltä todella hyvin, ja mielestäni ollaan jatkettu samalla tavalla tämä kauden alku. Oma pelaaminen on kehittynyt mielestäni koko ajan, ja toivottavasti pystyn sitä jatkamaan. Innolla odotan tulevaa.

Pelaaja toivoo, että tämä ”tuleva” pitäisi sisällään mestaruuksia kotimaassa ja tärkeitä voittoja Euroopassa. Sitä kautta hän voisi vielä selvittää, kestäisivätkö hänen rahkeensa ulkomailla.

– Henkilökohtaiset tavoitteet tulevat joukkueen menestyksen vierellä. Jos joukkue menestyy, varmasti myös itselle voi aueta uusia mahdollisuuksia. Toivon pystyväni omalla panoksellani auttamaan joukkuetta parempiin suorituksiin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Jatkosopimus: Miro Tenho!

Menneellä ja kuluvalla kaudella vahvasti puolustuslinjassa esiintynyt Miro Tenho jatkaa Klubissa seuraavat kaksi kautta.

👉🏼 Lue lisää: hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki