Huuhkajien kapteeni Tim Sparv palasi maanantaisessa Belgia-ottelussa Suomen avauskokoonpanoon. Kokenut keskikenttäpelaaja raatoi, taisteli ja voitti palloja, mutta joutui tulemaan vaihtoon tunnin pelin kohdalla. Lähes olemattomalle peliajalle seurajoukkueessaan AE Larisassa kevään aikana jäänyt Sparv myönsi Ylen TV-haastattelussa pelin jälkeen väsymyksensä.

– Polvi on kunnossa, mutta olen aivan puhki. Totta kai viimeiset kuukaudet ovat olleet hankalia enkä ole täydessä kunnossa. Pelasin tunnin ja tein, minkä pystyin, Sparv totesi.

Ottelu päättyi Belgian 2-0-voittoon, ja Suomen mahdollisuudet jatkoon ovat nyt vain hyvin pienet. Sparv ei peitellyt pettymystään TV-kameroiden edessä.

– Tällä hetkellä on aika pettynyt olo. Totta kai puolustimme ihan hyvin, taistelimme, juoksimme paljon ja kaikki tekivät parhaansa, mutta se ei ollut tarpeeksi, kun pelattiin Belgiaa vastaan. Belgia on aivan loistava joukkue, jossa on hyviä pelaajia. Minä luulen, että me nähdään Belgia finaalissa.

Suomen puolustuspeli ja maalivahti Lukas Hradecky onnistuivat kisoissa loistavasti, mutta Sparv oli sitä mieltä, että hyökkäyspelaamiselta on lupa odottaa enemmän.

[readmore from=Huuhkajat]

– Se, että pystymme hengittämään pallon kanssa, on tosi tärkeää kansainvälisessä pelissä, ja se puoli meidän pelistä ehkä puuttuu. Kyllä meillä on vielä paljon parannettavaa. Meillä oli laatujoukkue vastassa, mutta odotin silti vähän parempaa.

– Meillä on paljon parannettavaa juuri hyökkäyspelissä, jotta saadaan kaikki jätkät mukaan heidän puoliskolle. Pidempiä hyökkäyksiä ja enemmän jätkiä mukaan. Tosi vaikea peli tämä oli, Sparv päätti.