Jere Urosen tulevaisuus puhuttaa.

Seuratasolla belgialaista Genkiä edustavan laitapuolustajan sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Hienot EM-kisat pelannut Uronen on herättänyt kiinnostusta muualla.

Belgialaisen HLN:n ja ranskalaisen Ouest-Francen mukaan Stade Brestois on tehnyt Genkille tarjouksen Urosesta. Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssä pelaava Stade Brestois tarjosi Genkille Urosesta 1,5 miljoonaa euroa.

Genk ei kuitenkaan alustavasti suostu myymään Urosta alle kolmella miljoonalla eurolla. Viime kaudella 17:nneksi Ranskan pääsarjassa sijoittunut Stade Brestois ei ole tiettävästi valmis maksamaan kyseistä summaa Urosesta. Genkin kerrotaan parhaillaan miettivän, mitä seura aikoo tehdä saamansa tarjouksen kanssa.

26-vuotias vasen laitapuolustaja on edustanut Genkiä viiden ja puolen vuoden ajan. Uronen on pelannut seurassa 168 ottelua ja on voittanut Belgian pääsarjamestaruuden, cupin ja Supercupin.

Uronen jäi kevätkaudella varsin pienelle vastuulle Belgiassa. Uronen pääsi vuodenvaihteen jälkeen sarjassa vain viidesti avauskokoonpanoon.