Ranskalaislehti L’Équipe väittää, että Juventus saattaa yrittää vaihtaa Cristiano Ronaldon, 36, PSG:n argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardiin, 28. Icardin ura on ajautunut sivuraiteille Pariisissa.

Ronaldo kirjoitti Instagramissa sunnuntaina tekevänsä tänään ”päätöksen”. Hän ei tarkentanut, mitä kysymystä hänen päätöksensä koskisi, ja oliko kyse vain uutisotsikoiden hausta.

Lusitaani ei ole vielä palannut Juventuksen harjoitusvahvuuteen, koska hän osallistui kesän EM-kilpailuihin. Tämän myötä hänelle on annettu enemmän aikaa palautua viime kauden rasituksesta.

[readmore from=Icardi-Mauro]

Icardia ei ensimmäistä kertaa yhdistetä huhuissa Juveen. Kun Inter myi entisen hyökkääjänsä PSG:hen kaksi vuotta sitten, milanolaiset kirjauttivat sopimukseen pykälän, jonka mukaan Paris Saint-Germainin täytyy antaa Interille 15 miljoonaa euroa, jos Icardi lähetetään edelleen toiseen Serie A -joukkueeseen.

PSG pulitti Icardista 50 miljoonaa euroa kesällä 2019. Lisäksi siirtoon sisältyi 22 miljoonan euron edestä erilaisia suoritusriippuvaisia lisiä.

Ranskalaislehtien mukaan Juven päävalmentaja Massimiliano Allegri on jo tavannut Icardin edustajat ja neuvonantajat. Icardi vei Italian pääsarjan maalikuninkuuden kausina 2014–15 ja 2017–18.