Siihen on enää reilut kymmenen vuorokautta, kunnes PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappé saa alkaa neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta. Mbappén sopimus PSG:n kanssa umpeutuu ensi kesänä, jatkosopimusta ei ole syntynyt ja ranskalaisen uskotaan vahvasti liittyvän kesällä 2022 Real Madridin miehistöön.

Mbappé on ollut tälläkin kaudella tehokas, PSG:n koko joukkueen tehokkain pelaaja. Joukkuetovereiden kannasta ei jäänytkään mitään epäselvää, kun he juhlivat maanantaina Mbappén 23-vuotissyntymäpäivää.

Pelikaverit ojensivat Mbappélle lahjaksi PSG:n pelipaidan, jonka selkämyksessä luki Mbappén nimi. Numeroksi oli kirjailtu 2050, oletettavasti vuosilukuun viitaten. Pelaajat siis näkisivät Mbappén pelaavan uransa loppuun mieluiten Pariisissa, joskin vuonna 2050 Mbappé olisi jo 51-vuotias.

Kuvan joukkueen tapaamisesta Mbappén synttäreiden merkeissä latasi Instagramin stooreihinsa Juan Bernat, joka pitelee juhlapaitaa Ander Herreran kanssa. Muita läsnäolevia pelaajia ovat ainakin Marco Verratti, Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Sergio Rico, Rafinha, Julian Draxler, Keylor Navas ja tietysti Mbappé itse. Lionel Messiä ja Neymaria ei kuvassa näy.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Here’s the pic from Juan Bernat’s Instagram account. 📸⤵️

“Mbappé 2050” during his birthday celebrations together with his teammates. 👕 #PSG