Barcelonan ja ranskalaisen laitapelaajan Ousmane Dembélén jatkosopimusneuvottelut on ollut mielenkiintoista seurattavaa.

Pitkään näytti siltä, että tiet erkanevat vääjäämättä. Joulukuussa tilanne kääntyi päälaelleen. Viimeisen reilun viikon aikana on puhuttu viiden vuoden jatkosopimuksesta ja Dembélé on sosiaalisessa mediassa vihjannut jatkavansa Barcelonassa.

Keskiviikkona tapahtui jälleen uusi täyskäännös. Katalonialaisten hovitoimittaja Gerard Romero kertoi osapuolten sopimusneuvotteluiden olevan ohi.

Lauantaista alkaen Dembélé pystyy solmimaan esisopimuksen toisen joukkueen kanssa. Hänen nykyinen sopimuksensa Barcelonan kanssa loppuu kesällä.

Vaihtoehtona on toki, että ranskalainen vaihtaa siirtokorvauksella maisemaa jo tammikuussa.

Ainakin Newcastle, Manchester United, Chelsea ja Juventus ovat kiinnostuneita laiturista. Italian ja Espanjan jalkapalloon keskittyvä Sky Sportin toimittaja Matteo Moretto kertoo kahden ensiksi mainitun olevan välittömästi apajilla.

Juventus ja Chelsea sen sijaan haluaisivat odottaa kesään asti. Lisäksi Bayern München tarkkailee tilanteen kehittymistä ja ainakin ottanee yhteyttä ranskalaistähden agenttiin.

Tällä haavaa vaikuttaisi siltä, että Barcelona ainakin haluaa minimoida taloudelliset tappionsa. Eniten tarjoava seura tammikuussa on vahvoilla, jos ranskalainen suostuu siirtymään.