Juventuksen keskikenttäpelaajalle Adrien Rabiot’lle on satanut kritiikkiä hänen esityksestään tiistain Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Villarrealia vastaan.

Rabiot’n, 26, merkkausvirheen myötä Villarrealin Dani Parejo pääsi vapaasti viimeistelemään rangaistusalueelta, kun ranskalaispelaaja ei seurannut hänen juoksuaan.

Tilanteen jälkeen Rabiot sai mokastaan välittömän palautteen joukkuekavereiltaan ja myöhemmin kannattajlta sosiaalisessa mediassa. Kentän laidalla olleiden Canale 5:n toimittajien mukaan Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri oli varoittanut Rabiot’ta vastaavista juoksuista vain pari minuuttia ennen Villarrealin 1-1-tasoitusmaalia, joka jäi ottelun viimeiseksi osumaksi.

Hetkeä myöhemmin Rabiot oli onnekas, ettei hän lentänyt suoralla punaisella kortilla suihkuun, kun hän osui nappulat edellä Samuel Chukwuezen polveen, mutta selvisi rikkeestään keltaisella.

Allegri myönsi, että hänen joukkueensa töpeksi pahemman kerran Parejon maalissa.

– Se oli ratkaiseva virhe, koska olimme tulossa tilanteesta, jossa [Dušan] Vlahovićia rikottiin puolittain. Me tavallaan pysähdyimme, he tavallaan pysähtyivät ja Parejo jäi täysin yksin rangaistusalueelle, sanoi Allegri Mediasetille.

– He pelasivat ilman keskushyökkääjää, joten he eivät voineet pelata pitkiä palloja, ja me tiesimme, että meidän on oltava varuillamme tällaisissa tilanteissa. Siinä oli kuusi yhtä vastaan, Rabiot ei seurannut häntä ja me pysyimme paikallamme. Meidän olisi pitänyt suoriutua paremmin.

Juventus isännöi Villarrealia toisessa osaottelussa 16. maaliskuuta.

FIFA World Cup Stats

@alimo_philip
Adrien Rabiot is a very, very lucky man!

He's somehow only shown a yellow card for this challenge on Samuel Chukwueze

The Villarreal players weren't happy about it at all...

#villarrealjuventus|#Villareal|#UCL

Lähde: Football Italia