Kun Nice voitti lauantai-iltana PSG:n Ligue 1:ssä 1-0, teki se samalla historiaa. Siitä tuli ensimmäinen joukkue sen jälkeen, kun PSG siirtyi qatarilaisen Nasser Al-Khelaïfin johtoon, joka jätti pariisilaiset maaleitta kolmessa ottelussa saman kauden aikana.

Joulukuun 1. päivänä PSG ja Nice pelasivat Ligue 1:ssa maalittoman 0-0-tasapelin. Sama tulos oli vuorossa myös 31. tammikuuta Ranskan Cupissa, ja tuolloin Nice pudotti PSG:n rankkarikisassa. Eilen kauden kolmessa keskinäisessä kohtaamisessa nähtiin ensimmäinen maali, ja sen teki Nice.

Vaikka keskinäisiä otteluita olisi kauden aikana ollutkin vain kaksi, joudutaan menemään historiassa aina kauteen 1986-1987 saakka, kun PSG on jäänyt maaleitta samaa joukkuetta vastaan koko kauden aikana. Tuolloin asialla oli Bordeaux.

Tuosta kesti vielä pitkään ennen kuin PSG siirtyi qatarilaisomistukseen, sillä omistajanvaihdoksesta on vasta reilut kymmenen vuotta. Nyt Nice on osoittanut olevansa PSG:lle äärimmäisen kova pala murrettavaksi.

[readmore from=PSG]

Nicen valmentaja Christophe Gaultier perusteli PSG:n nollaamista sillä, että Kylian Mbappé ei ollut käytettävissä pelikiellon vuoksi.

– On PSG Mbappén kanssa ja toinen PSG ilman Mbappéa, Gaultier sanoi lehdistötilaisuudessa.

Lähde: AS