Pikkuhuuhkajat nappasi tiistai-iltana kerrassaan upean voiton, kun se voitti EM-karsinnoissa vieraskentällä Kroatian 3-2. Lue otteluraportti täältä.

Kroatia johtaa karsintalohkoa. Pikkuhuuhkajat on neljäntenä, mutta kaksi ottelua enemmän pelannut lohkokakkonen Itävalta on vain kolmen pisteen päässä.

Paras lohkokakkonen menee suoraan ensi vuoden kesänä pelattavaan EM-lopputurnaukset. Muut lohkokakkoset osallistuvat jatkokarsintoihin.

Pikkuhuuhkajien maalilla tiistaina nähty Viljami Sinisalo pelasi hienon ottelun ja oli ehdottomasti yksi voiton takuumiehistä. Sinisalo torjui ottelussa muun muassa rangaistuspotkun.

Seuratasolla Aston Villaa edustava Sinisalo kehui vuolaasti joukkuettaan. Pikkuhuuhkajat johti ottelua tauolle mentäessä peräti 3-0. Sinisalon mukaan tuollainen avausjakso ja tulos oli vain ajan kysymys.

– Ekan puoliajan 3-0 oli sellainen, että odotin, milloin se tapahtuu. Meillä on sen verran hyvä sakki, että joku joukkue jossain vaiheessa olisi meiltä tuollaisen saanut. Fakta on se, että tulimme tänne Kroatiaan ja otimme kolme pistettä. Se on iso juttu varsinkin Suomen kokoiselle futismaalle, Sinisalo muistutti.

Täyden pistepotin myötä Pikkuhuuhkajilla on paljon pelattavaa kesän karsintaotteluissa.

– Kesällä on todella paljon pelattavaa viimeisessä kolmessa matsissa. On lähdettävä erittäin kovalla itseluottamuksella kesän maaotteluihin.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Kapteeni @VSinisalo01 venyi Varazdinin illassa useaan paraatipelastukseen ja torjui myös rangaistuspotkun. Maalivahti antaa omilleen ansaittua tunnustusta - tästä on erittäin hyvä jatkaa kesäkuussa! 💪 #Pikkuhuuhkajat