Viime kesänä nähtiin kaksi jalkapallomaailmaa mullistanutta siirtoa, kun Cristiano Ronaldo palasi Manchester Unitediin ja Lionel Messi siirtyi Paris Saint-Germainiin.

Ronaldolta ja Messiltä odotettiin hurjia urotekoja jälleen tältäkin kaudelta, mutta ainakaan toistaiseksi kumpikaan ei ole noussut vanhaan tuttuun loistoonsa.

Helmikuun alussa 37 vuotta täyttänyt Ronaldo on pelannut Unitedin riveissä 30 ottelua ja on tehnyt niissä yhteensä 15 maalia sekä antanut kolme maalisyöttöä.

34-vuotias Messi on puolestaan esiintynyt PSG-paidassa tähän mennessä 24 ottelussa. Kirppu on onnistunut maalinteossa seitsemän kertaa ja antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä.

Kaksikolla on siis tismalleen saman verran tehomerkintöjä, mutta Messi on pelannut kuusi ottelua Ronaldoa vähemmän. Supertähtien joukkueet ovat kuitenkin menestyneet täysin päinvastaisesti heidän poissaollessaan.

Kuten jo aiemmin todettu, Ronaldo on pelannut tällä kaudella 30 ottelua. Näistä 14 on päättynyt Unitedin voittoon. Voittoprosentti näyttää lukemaa 46,66%.

Ronaldo on ollut sivussa viidestä ottelusta, joista Man United on voittanut vain yhden. Man Unitedin voittoprosentti ilman Ronaldoa on umpisurkea: 20%.

PSG on voittanut 14 ottelua 24:stä, joissa Messi on pelannut. Voittoprosentti on täten 58,33%.

PSG on kuitenkin pärjännyt tuloksellisesti huomattavasti paremmin, kun Messi on ollut sivussa kokoonpanosta. PSG on pelannut ilman Messiä 12 ottelua, joista se on voittanut kymmenen ja pelannut kahdesti tasan. PSG:n voittoprosentti otteluista, joissa Messi ei ole pelannut, on huima: 83,33%.

ESPN FC

@ESPNFC
Man United and PSG’s win percentages without their GOATs this season 🐐

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.