Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä Erling Håland ei ole kiinnostunut siirtymään Manchester Unitediin, koska hän pelkää, että seura ei ole hänen tavoitteidensa vaatimalla tasolla, kertoo ESPN.

United etsii tulevan kesän siirtoikkunassa uutta hyökkääjää, ja manchesteriläisten tiedetään tarkkailleen 21-vuotiasta Hålandia. United ilmoitti kiinnostuksestaan norjalaishyökkääjän edustajille aiemmin tällä kaudella ja sanoi, että se on valmis maksamaan Hålandille saman mitä mikä tahansa muukin seura. Hålandin edustajat vastasivat kuitenkin Unitedille, että norjalaiskärki päättää seuraavan seuransa urheilullisten asioiden perusteella, ei rahan.

Huhuhjen mukaan Manchester City ja Real Madrid ovat kirkkaimmat suosikit Hålandin seuraavaksi osoitteeksi. Kummatkin johtavat kirjoitushetkellä kansallisia sarjojaan, ja ne ovat vakiokävijöitä Mestarien liigan viimeisillä kierroksilla. Manchester United taas saattaa jopa jäädä europelien ulkopuolelle ensi kaudelle.

ESPN:n mukaan Hålandille on tärkeää jatkaa kehittymistään pelaajana seuraavassa seurassaan, mikä on yksi pääsyistä, miksi häntä kiehtoo Pep Guardiolan alaisuudessa pelaaminen Manchester Cityssä.

Håland on pelannut kuluvalla kaudella 25 ottelua tehden niissä yhteensä 23 maalia ja syöttäen seitsemän.