Erittäin pitkään on jo uskottu vahvasti siihen, että ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappé olisi ensi kaudella Real Madridin pelaaja. La Liga -jätti on tavoitellut Mbappéa jo pitkään, teki hänestä viime kesänä hyvin rahakkaan ostotarjouksen ja Mbappén itsensä on uskottu myös olevan halukas Madridiin siirtymään. Hänen nykyinen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyy kesäkuun lopussa.

PSG on mediatietojen mukaan tekemässä Mbappélle nyt viimeistä jättimäistä tarjousta. Mbappé voisi saada kahden vuoden ajalta nettona peräti 200 miljoonaa euroa, ja lisäksi PSG voisi tehdä hänestä joukkueensa kapteenin.

Mbappé puhui sunnuntaina medialle PSG:n ottelun jälkeen, ja myönsi, että Pariisiin jääminen on edelleen täysin realistinen vaihtoehto. PSG oli juuri voittanut Lorientin 5-1 ottelussa, jossa Mbappé teki kaksi ja syötti kolme maalia.

– Jos olisin tehnyt päätökseni, olisin kertonut sen, Mbappé vastasi Amazon Primelle.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

– Minun ei tarvitse vastata kenellekään. Jos olisin tehnyt ratkaisun, kantaisin siitä vastaan. Otan vastaan niin hyvät kuin huonotkin asiat. Ei minun tarvitse piileskellä, sillä en ole tappanut ketään. Haluan vain tehdä parhaan mahdollisen päätöksen.

– Harkitsen asiaa vieläkin, sillä pelissä on uusia elementtejä ja seikkoja. Haluan tehdä oikean valinnan. Onko PSG:hen jääminen mahdollista? Totta kai on, Mbappé lisäsi.

23-vuotias Mbappé on tehnyt PSG:lle tällä kaudella 28 maalia ja syöttänyt 20 maalia kaikkiaan 38 ottelussa.

Lähde: Goal