Lautaro Martínezin kausi on ollut varsin kaksijakoinen.

Internazionalea edustavan hyökkääjän syyskausi sujui mallikkaasti. Maaleja syntyi ja Inter johtikin syksyllä Serie A:ta.

Sittemmin on ollut hiljaisempaa.

Lautaro on tehnyt joulukuun puolivälin jälkeen vain neljä maalia Serie A:ssa. Niistäkin kolme syntyi samassa ottelussa Salernitanan verkkoon. Inter on sarjataulukossa toisena kaksi pistettä perässä yhden ottelun enemmän pelannutta AC Milania.

24-vuotias Lautaro on saanut kritiikkiä niin Inter-kannattajilta kuin italialaismedialtakin.

Argentiinalaiskärjen tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään. Osapuolet allekirjoittivat viime syksynä kesään 2026 kestävän jatkosopimuksen, mutta siitä huolimatta Lautaro saattaa jättää Interin jo kuluvan kauden jälkeen.

Tuttosportin mukaan Inter on valmis myymään Lautaron, jos saa hänestä 70 miljoonan euron tarjouksen. Lähde kertoo Atléticon olevan tällä hetkellä kaikista kiinnostunein seura hankkimaan Lautaron. Atlético tarvitsee itselleen ensi kaudeksi uuden ykköskärjen, kun Luis Suárez jättää seuran.

Lautaro siirtyi Racingista Interiin noin 25 miljoonalla eurolla kesällä 2018. 173 ottelussa on syntynyt 66 maalia ja 23 maalisyöttöä.