Internazionale ja AC Milan iskivät tiistai-iltana yhteen San Sirolla Coppa Italian välierien toisessa osassa.

Inter voitti ottelun 3-0 ja eteni finaaliin. Otteluparin avausosa oli päättynyt maaliskuussa maalittomaan tasapeliin.

Inter kohtaa toukokuussa pelattavassa Coppan finaalissa joko Juventuksen tai Fiorentinan. Juventus isännöi Fiorentinaa keskiviikkoiltana Torinossa välierien toisessa osassa. Juventus voitti otteluparin avausosan vieraskentällä 1-0.

Lautaro Martínez vastasi Interin molemmista maaleista tiistai-iltana.

Lautaro vei Interin johtoon jo neljännellä minuutilla. Matteo Darmian lähetti keskityksen boksiin ja Lautaro laukoi suoraan ilmasta pallon komeasti ohi Mike Maignanin. 1-0. Toinen maali syntyi viitisen minuuttia ennen taukoa. Joaquín Correa vapautti Lautaron läpiajoon ja argentiinalaiskärki viimeisteli pelivälineen rauhallisesti AC Milanin maaliin.

Robin Gosens viimeisteli Interin kolmannen maalin kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Inter on voittanut edellisen kerran Coppan keväällä 2011, ja nyt se pääsee taistelemaan sen voitosta finaaliin.