Robert Lewandowski on tehnyt selväksi sen, ettei hän halua enää pelata Bayern Münchenin riveissä.

33-vuotias puolalaiskärki on todennut toistuvasti mediassa, että hänen Bayern-uransa on tullut päätökseensä. Lewandowskin sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, mutta hän haluaa jättää seuran tänä kesänä.

Lewandowski on jo päässyt Barcelonan kanssa yhteisymmärrykseen kolmivuotisesta sopimuksesta, mutta Bayern ei ole ainakaan toistaiseksi hyväksynyt Barcelonan yli 30 miljoonan euron tarjousta hyökkääjästä.

Kicker haastatteli Thomas Mülleriä, joka otti kantaa pitkäaikaisen joukkuetoverinsa tilanteeseen. Müller luonnollisesti toivoo Lewandowskin jäävän Bayerniin, vaikka puolalaiskärki on todennut sen olevan käytännössä mahdotonta.

– Toivon, että monivuotinen tutkaparini jatkaa joukkueessa. Olemme kesätauolla ja tänä aikana tapahtuu vaikka mitä. Muistan, miten Franck Ribéry halusi siirtyä Bayernista Real Madridiin. Kaikki pelaajat, jotka ovat Bayernissa kesän siirtoikkunan jälkeen, haluavat tietenkin pelata hyvin. Huonosti pelaaminen ei hyödytä tai miellytä ketään. Kaikki tietävät, millainen suhde meillä on kentällä. Luonnollisesti jalkapallobisneksessä voi tapahtua mitä vain. Yksi asia on kuitenkin yli muiden. Nimittäin se, että seura on aina pelaajia tärkeämpi.