Robert Lewandowskin sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy alkavan kauden jälkeen.

33-vuotias puolalaiskärki on tehnyt julkisuudessa selväksi haluavansa lähteä Bayernista tänä kesänä.

Lewandowski on päässyt jo viikkokausia sitten yhteisymmärrykseen Barcelonan kanssa kolmivuotisesta sopimuksesta, mutta Bayern on hylännyt Barcelonan tarjoukset hyökkääjästä.

Kesäkuussa saksalaislehdistö uutisoi siitä, miten Lewandowski oli päättänyt jättää Bayernin harjoituskauden väliin pakottaakseen seuran myymään hänet Barcelonaan.

Lewandowski kuitenkin palasi tällä viikolla Bayernin harjoituksiin.

Bildin mukaan Lewandowski on ollut kahden päivän ajan mukana joukkueen harjoituksissa, mutta osoittanut mieltään tulemalla kumpanakin päivänä myöhässä harjoituksiin. Saksalaislehdistön mukaan Lewandowski on näyttänyt hapanta naamaa harjoituksissa, eikä ole juurikaan puhunut joukkuetovereidensa kanssa.

Bayern aloittaa Yhdysvaltain harjoitusleirinsä ensi viikon maanantaina, ja Lewandowskin on määrä matkustaa joukkueen kanssa sinne, sillä Barcelona ei usko saavansa siirtoa maaliin loppuviikon aikana.

Bayernin seurajohdosta on julkisesti todettu, ettei Lewandowski ole myynnissä, mutta Barcelona tekee silti kaikkensa saadakseen hänet riveihinsä mahdollisimman pikaisesti. Se ei ole yksinkertaista, vaikka Lewandowski on jo tehnyt kaikkensa saadakseen siirron läpi.