Saksan Bundesliigaa on pelattu noin viiden viikon ajan.

Normaalisti tässä vaiheessa kautta Bayern München johtaisi Bundesliigaa, mutta kuuden pelatun kierroksen jälkeen Bayern löytää itsensä vasta sarjan kolmannelta sijalta.

Nimittäin Union Berlin johtaa sensaatiomaisesti Bundesliigaa pelattuaan loistavan alkukauden. Kyseessä on ensimmäinen kerta Union Berlinin seurahistoriassa, kun se johtaa 1. Bundesliigaa.

Kuudesta ottelusta tuloksena on vakuuttavat neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Union Berlin ja Bayern päätyivät syyskuun alussa pistejakoon. Lisäksi Union Berlin on menettänyt pisteitä Mainzille.

Berliiniläisseuran nousu huipulle on ollut upeaa seurattavaa.

Union Berlin nousi Saksan pääsarjaan keväällä 2019. Sittemmin meno on ollut hurjaa. Viime kaudella seura pelasi Konferenssiliigan lohkovaiheessa ja sijoittui Bundesliigassa viidenneksi. Sen myötä Union Berlin pelaa alkaneella kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Lohkovaiheen avausottelu päättyi tosin kotitappioon Union Saint-Gilloisea vastaan.

Union Berlinillä on edessään vauhdikas viikko. Torstaina se kohtaa Bragan Eurooppa-liigassa ja viikonloppuna Wolfsburg vierailee Berliinissä.