Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjien Neymarin ja Kylian Mbappén välinen vihanpito kytee yhä, kertoo Goal.

Kaksikon välillä on ollut jännitteitä koko kauden. Mbappen, 23, on kerrottu olevan tyytymätön Neymarin, 30, kasvaneeseen vaikutusvaltaan joukkueessa ja Neymarin on kerrottu pitävän Mbappéa itsekkäänä niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Heidän viileät välinsä ovat näkyneet myös kentällä. Viime kuussa Mbappé vaati saada vetää rangaistuspotkun, vaikka hän oli itse epäonnistunut yhdessä pilkussa jo aiemmin samassa ottelussa. Neymar ei pyyntöön suostunut, vaan toimitti pallon itse 11 metristä maaliin.

Lisäksi viime viikolla Mbappé veti ennemmin pienestä kulmasta sen sijaan, että olisi syöttänyt Neymarille, jolla olisi ollut edessään paljon parempi maalipaikka.

Goalin mukaan Neymar on yhä näreissään tilanteestaan Mbappén kanssa ja syyttää siitä ranskalaistähteä. Neymar on tiettävästi purkanut viime viikkoina tuntojaan toppari Sergio Ramosille ja vältellyt sitä, että hän antaisi turhautumisensa näkyä joukkueen kesken.

PSG:n päävalmentaja Christophe Galtier ja seurajohto ovat käskeneet Neymaria ja Mbappéa pitämään vihoittelunsa kameroilta piilossa, jotta kohu ei kasvaisi enää yhtään isommaksi.