Italian Serie B:ssä kautensa ennakko-odotuksiin nähden surkeasti aloittanut Venezia palasi sunnuntai-iltana voittojen tielle voitettuaan vieraskentällä Palermon 1-0. Voitto oli kauden kolmas.

Joel Pohjanpalo viimeisteli ottelun ainoan maalin. Pohjanpalo iski lähietäisyydeltä Venezian johtoon tunnin kohdalla. Maali oli Pohjanpalolle Serie B -kauden kolmas. Hän onnistui maalinteossa myös edellisellä sarjakierroksella tehtyään täysosuman Regginan verkkoon.

Venezia sai kiittää voitosta Pohjanpalon lisäksi Jesse Jorosta. Huuhkajat-vahti torjui nimittäin Matteo Brunorin laukoman rangaistuspotkun 69. minuutilla.

Venezia nousi voiton myötä Serie B:n sarjataulukossa 19. sijalle. Venezia lähti kauteen tavoitteenaan palata pikaisesti Serie A:han. Nousukarsintapaikka on yhdeksän pisteen päässä 14 pelatun kierroksen jälkeen.

Cosenzaa edustava Sauli Väisänen tuli toiseksi jaksoksi kentälle, kun Cosenza päätyi vieraskentällä 1-1 -tasapeliin Cittadellan kanssa. Cosenza on sarjataulukossa kolme pistettä Veneziaa edellä.