Kylian Mbappén edustama Ranska on yksi ensi viikolla alkavan MM-lopputurnauksen suurimmista mestarisuosikeista.

Ranska on hallitseva maailmanmestari. Mbappé pelasi loistavat MM-kisat kesällä 2018, kun Ranska kruunattiin maailmanmestariksi.

– Se muutti elämäni. Olin jo aiemmin kuuluisa, mutta MM-kisojen jälkeen kaikki oli hullua. Se otti aikaa, että opin pysymään rauhassa, Mbappé totesi Sports Illustratedin haastattelussa.

Ranska sai pettyä kesän 2021 EM-lopputurnauksessa, kun se putosi turnauksesta jo neljännesvälierävaiheessa hävittyään rangaistuspotkukilpailussa Sveitsille.

Mbappé epäonnistui ratkaisevassa rangaistuspotkussa ja joutui rasistisen viestien kohteeksi kotimaassaan. Mbappé kertoi suunnitelleensa maajoukkueuransa lopettamista saamiensa rasististen viestien vuoksi.

– Ajattelin, etten voi pelata ihmisille, jotka ajattelevat minun olevan apina. Mietin, etten pelaisi enää. Myöhemmin käsittelin asiaa lähipiirini kanssa ja he kannustivat minua jatkamaan. Luovuttaminen ei olisi ollut oikeanlainen viesti, koska olen esikuva monille. Nykyinen maajoukkue on uusi projekti, ja siksi en luovuttanut. Se oli samalla oikea viesti nuorille. Olemme vahvempia kuin tämä, Mbappé viittasi kohtaamaansa rasismiin.