Huuhkajien maalivahdin Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin europelit jatkuvat Eurooppa-liigan puolella.

Leverkusen oli tiistain otteluihin lähdettäessä Mestarien liigan lohkossaan viimeisenä, mutta se nousi illan tuloksien ansiosta yhden sijan ylöspäin.

Mestarien liigan pudotuspeleihin Leverkusenilla ei ollut enää tiistaina mahdollisuutta, mutta kolmannen sijan myötä se pääsee keväällä pelaamaan pudotuspelejä Eurooppa-liigassa.

Leverkusen pelasi tiistaina viimeisessä lohko-ottelussaan maalittoman tasapelin Club Bruggea isännöidessään. Samaan aikaan pelatussa ottelussa Porto voitti kotonaan Atlético Madridin 2-1.

Näin ollen lohkovoitto meni Portolle, toinen sija Bruggelle, kolmas sija Leverkusenille, ja Atléticon europelit päättyvät tähän. Hradecky, 32, torjui Leverkusenin maalilla kaikki lohkopelit.

Tiistaina selviää myös Glen Kamaran edustaman Rangersin kohtalo. Rangers voi yltää lohkossaan enää vain kolmanneksi, mutta se vaatisi vähintään viiden maalin voittoa Ajaxista, eikä lohkojumbo Rangers ole tehnyt tähän mennessä kuin yhden maalin.

Kamara pääsi kentälle kolmessa ensimmäisessä lohkopelissä, mutta hän on sittemmin ollut sivussa loukkaantumisen takia. Tänään Ajaxia vastaan hän on Rangersin vaihtopenkillä.