Ei ole valtavan suuri ihme, jos kotijoukkueen kannattajista osa poistuu Leicesterin King Power Stadiumilta puoliajan aikana; niin suuren nöyryytyksen edessä Brendan Rodgersin ryhmä vaikuttaa olevan.

Lukemat taululla ovat tauolla 0-3, ja vierasjoukkue Newcastle on noussut Valioliigan livetaulukossa jo kakkoseksi, Arsenalin ja Manchester Cityn väliin. Gunners pelaa kierroksen ottelunsa iltakymmeneltä alkaen, City puolestaan vasta keskiviikkona.

Newcastlen saudiomistajien tuomista rahavirroista puhutaan paljon, mutta Tapaninpäivän maalitilastoissa ne eivät vielä suoraan näy. Ensimmäisen osuman iski pilkulta Callum Wilsonia avaukseen tuuraamaan noussut Chris Woods, toisen Magpiesia vuodesta 2019 edustanut Miguel Almirón, ja kolmannen samana vuonna edellisen kanssa Hoffenheimista saapunut Joelinton.