Brasilian jalkapalloliitto on valmis odottamaan ensi kesään saakka saadakseen Real Madridin Carlo Ancelottin miesten maajoukkueensa uudeksi päävalmentajaksi, kertoo O Globo.

Seleção on ollut vailla päävalmentajaa viime MM-kisojen jälkeen. Pestiä hoiti yli kuuden vuoden ajan Tite, joka johdatti brassit Etelä-Amerikan mestariksi vuonna 2019 ja viime vuoden MM-turnauksessa puolivälieriin.

Brasilian jalkapalloliitto aloitti Titen korvaajan kartoittamisen jo ennen MM-kisoja, ja brassimedian mukaan ensimmäiset keskustelut Ancelottin, 63, kanssa käytiin jo lokakuussa.

Italialaisvalmentaja ilmoitti tuolloin, että hän jatkaisi Real Madridin peräsimessä ainakin kuluvan kauden loppuun saakka. Ancelottin ja Madridin sopimus päättyy kesällä 2024.

O Globo kertoo, että Brasilian jalkapalloliiton ja Real Madridin puheenjohtajien Ednaldo Rodriguesin ja Florentino Pérezin on määrä tavata lähiaikoina keskustellakseen Ancelottin mahdollisesta maajoukkuepestistä.

Ancelotti olis Brasilian maajoukkueen ensimmäinen ulkomaalainen valmentaja ikinä. Hän on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä valmentajista voitettuaan muun muassa Mestarien liigan ennätykselliset neljä kertaa.